کاندیداها و کارکنان، سازمان هایی را که از کارکنان شان در طی مسیر کارراهه شغلی حمایت می کنند، به سایر سازمانها ترجیح می دهند.

حمایت از کارراهه به شیوه های مختلف و از طریق گزینه های مختلفی در سازمان قابل اجرا است که سازمانهای یادگیرنده، مجموعه ای از این حمایتها را در سازمان متبوع خود به کار می گیرند.
شرکت مشاوره ای مرسر، در سال ۲۰۱۸ گزارشی درخصوص دیدگاه کارکنان شرکتهای مختلف دنیا در مورد میزان حمایت شرکت متبوعشان از کارراهه منتشر کرد. این گزارش بر اساس میزان حمایت شرکتها در ۱۱ جنبه مختلف تهیه و ارائه گردید.
در این راستا، شرکت مشاوره مدیریت منابع انسانی رایان راهبرد چابک، پرسشنامه ی مشابهی را تهیه نمود. این پرسشنامه در بین مخاطبان خود که عمدتاً مدیران و کارشناسان منابع انسانی شرکتها و سازمانهای مختلف هستند، منتشر شد. و دیدگاه کارکنان شاغل در شرکت های فعال در کشور ایران را با نتایج جهانی مقایسه نمود. در این نظرسنجی ۶۸ نفر مشارکت نمودند که در شرکتهای فعال در صنایع مختلف، با اندازه های متفاوت شاغل بوده اند.
تعمق در نتایج به دست آمده و تفاوت با سطوح جهانی، وضعیت بحرانی «تعریف و روشن بودن مهارتهایی که کارکنان برای ارتقا به سطح بالاتر نیاز دارند»، را آشکار می کند. در این مورد،
۵۷% از کارکنان شاغل در شرکتهای مختلف دنیا گفته اند که از این حمایت برخوردارند، در حالی که در ایران، این نسبت حدود ۲۸% است.
این تفاوت بزرگ ۲۸ درصدی به طور کلی می تواند یکی از نقاط تمرکز شرکتها برای بهبود در زمینه ی در این زمینه باشد. تطابق آموزش ها با مهارت هایی که کارکنان در آینده به آنها نیاز دارند نیز مسأله ی بعدی است. که اختلاف منفی ۱۹ درصدی را با وضعیت شرکتهای دنیا نشان می دهد. بدین معنی که تنها ۳۸% از کارکنان شرکتها و سازمانهای ایرانی گفته اند. مهارتهایی به آنها عرضه می شود که در آینده به آن نیاز خواهند داشت. عدم امکان حرکت های جانبی شغلی که یکی از ابزارهای کارراهه است، مخصوصاً با رویکرد نوین (به مثابه ی صخره نوردی) است نیز تفاوت مشابه ۱۹ درصدی با نتایج دیدگاه های کارکنان شرکتهای دنیا دارد.

وضعیت جنبه های مختلف حمایت کارراهه و مقایسه آن با نتایج جهانی را در لینک زیر مشاهده کنید: