تفاوت منابع انسانی شرکت یار HRBP با سایر پارادایم های مدیریت منابع انسانی
منابع انسانی شرکت یار یا HRBP یکی از رویکردهای نوین در مدیریت منابع انسانی است. در این رویکرد نقش های جدیدی برای منابع انسانی تعریف شده است و آن را از یک فعال درون واحدی به واحدی برای تأثیرگذاری بر کسب و کار و جامعه ارتقا می دهد.
هرچند این ایده که اولین بار توسط دیو اولریش ارائه شد، ادامه ی دستاوردها در حیطه ی مدیریت منابع انسانی است، با این وجود بین منابع انسانی شرکت یار و سایر پارادایم های مدیریت منابع انسانی تفاوت هایی وجود دارد. از دو جنبه مختلف می توان به موضوع HR Business Partner نگاه کرد:
- مفهوم و کارکردهای جدید مورد انتظار از منابع انسانی به عنوان شریک کسب و کار
- روش اجرایی منابع انسانی شرکتیار و ساختار سازمانی و ایجاد یک سمت جدید برای اجرای این مفهوم
مفهوم HRBP
از دید مفهومی می توان به این نکته اشاره کرد که اولویت های فعالیت مدیر منابع انسانی را کارکنان و مدیران سازمان تعیین می کنند و او در حقیقت به دنبال اجرای فرآیندهای منابع انسانی است. در پارادایم جاری، منابع انسانی توازنی بین مدیران و کارکنان برقرار می کند. در حالی که در مفهوم و پارادایم منابع انسانی شرکتیار یا HR Business Partner منشأ تعیین اولویت ها علاوه بر مدیران و کارکنان به ذی نفعان جدید از جمله مشتریان و اخیراً جامعه می رسد.
منابع انسانی شرکتیار یا شریک کسب و کار باید بازار شرکت و روندهای تکنولوژی را نیز بشناسد و از این طریق ارزش افزوده برای کسب و کار ایجاد کند.
گذشته از فضای مفهومی، در تکنیک های اجرایی، این سمت در هر یک از واحدهای کسب و کاری یک شرکت مستقر می شود و پلی بین واحد منابع انسانی و عملیات آن بخش است.
تفاوت ها و ویژگی ها به طور گسترده تری در دوره ی تخصصی منابع انسانی شرکتیار (.H.R.B.P) بررسی و واکاوی خواهند شد.
یادداشت های مرتبط:
مطالب و مقالات مشابه:
- منابع انسانی شرکت یار (HRBP)
- نسخه ی به روز از منابع انسانی شرکت یار (HRBP 2.0)
- سوالات مصاحبه شریک تجاری منابع انسانی شرکت یار HRBP
- بذر منابع انسانی شرکت یار ( HRBP )
- نقش منابع انسانی شرکت یار HRBP
- مدیریت منابع انسانی ( HRBP )؛ شریک یا یار شرکت؟
- نقشهای کلیدی HR از دید اولریش (HR Business Partner)
- HRBP* در ۲۰۲۵
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.