دورکاری و انعطاف در شیوه های کاری نه یک گزینه، بلکه الزام است
سال ها بود که دورکاری به عنوان یک شیوه ی مطلوب معرفی شده بود و برخی از غول های تکنولوژی نیز آن را پذیرفته و به کار بسته بودند.
سال ها پیش، زمانی که مایکروسافت به دنبال ارائه ی خدمات به مشتریان غربی به وسیله ی کارکنان کم هزینه ی هندی بود ولی علاقه ای به فاش شدن ملیت پاسخگویانش به مخاطبان نداشت، این تنها یک انتخاب به خاطر کارآمدی این شیوه تلقی می شد.
اما اکنون پس از تجربه ی شیوع کرونا، وضعیت تغییر کرده. کارکنان و متقاضیان استخدام، پس از لمس خوبی های دورکاری و شرایط کاری انعطاف پذیر، آن را با آغوش باز پذیرفته اند و کسب و کارها نیز راهی ندارند جز اینکه این ترجیح را بپذیرند. آنهایی که این تمایل به شیوه ی کاری نوین را درک نکنند، محکوم به خروج از گرداب رقابت شده اند.
آنطور که مؤسسه ی هیز (HAYS) در راهنمای حقوق و دستمزد سال ۲۰۲۲ بیان کرده، ۷۹% از پاسخ دهندگان گفتند که هنگام جستجو برای یک شغل جدید، شیوه های انعطاف پذیر کاری برایشان تعیین کننده است.
فراتر اینکه تنها ۷% از متخصصین با مهارت بالا که در دوره ی همه گیری کرونا به صورت دورکار فعالیت می کردند گفتند که آرزو دارند به صورت تمام وقت به کارشان برگردند.
در راهنمای حقوق و دستمزد ۲۰۲۲ انگلستان و ایرلند نیز مشاهده شد که ۶۵% از افراد مورد مطالعه گفتند که ممکن است اگر سازمان دیگری انعطاف پذیری بالاتری داشته باشد، برای جابجایی به آنجا وسوسه شوند.
با این تغییر و تحولات محیطی، مدیرانی که همچنان علاقه مند به حکمرانی به کارکنان پرشمار در کنار خود باشند، ناچارند کهنه قبای ریاست را به دیوار بیاویزند.
مطالب مرتبط:
مدیریت عملکرد دورکاری و چالش های شیوع کرونا
۹ فعالیت اساسی برای مدیریت مؤثر دورکاری
تایید دور کاری در تامین اجتماعی
واکسن هایی برای بهره وری در دور کاری
مدیریت دور کاری و آموزش از راه دور
«انعطاف محل کار»؛ یک استراتژی مدیریت استعداد
مطالب و مقالات مشابه:
- استفاده از دستگاه های شخصی برای کسب و کار و شرایط کار و مقررات متناسب
- روشهایی نوین در آموزش
- مدیریت عملکرد دورکاری و چالش های شیوع کرونا
- ۹ فعالیت اساسی برای مدیریت مؤثر دورکاری
- واکسن هایی برای بهره وری در دورکاری
- مدیریت دورکاری و آموزش از راه دور
- سنجش صدای کارکنان ؛ انعطاف پذیری مهمترین خواسته ی کارکنان از کارفرمایان
- لیندا گریتن و جنبش hotspot در مورد آینده شغل
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.