مصاحبه استخدامی و پاسخ کارگشای «نمی دانم»!
«نمی دانم!» هیچ اشکالی ندارد اگر در مصاحبه استخدامی پاسخ دهید: «نمی دانم»! این را یکی از مصاحبه گر های حرفه ای منابع انسانی می گوید.
او به یاد می آورد طی مصاحبه استخدامی کارشناس توسعه ی منابع انسانی، کاندیدایی را فقط به خاطر اینکه با لجاجت می خواست پاسخ یک پرسش را بگوید مردود کرد. آن هم پرسشی که ندانستنش ممکن بود طبیعی باشد. مصاحبه شونده دو بار پاسخش را تغییر داده بود و همچنان بر پاسخ دادن به آن تأکید داشت.
اگر از مصاحبه کننده های کار نابلد بگذریم، یک مصاحبه گر حرفه ای می داند که دایره ی اطلاعات مخاطبش مثل هر شخص دیگری محدود است و لزوماً منطبق بر دایره دانشی مصاحبه کننده نیست. پس انتظار هم ندارد که کاندیدای شغل بتواند به همه ی پرسش ها پاسخ دهد و برای هر بن بستی راه حل داشته باشد.
در مصاحبه گفته شده، اتفاقاً مصاحبه گر در نظر داشت تکنیک مورد نظر در برنامه ریزی کارراهه شغلی که چندان در کشور گسترش نیافته بود را بیازماید. به همین دلیل بیشتر از اینکه به دنبال پاسخ درست باشد، در پی یافتن جستجوگر و پرسش گری بود که بتواند راه حل را توسعه دهد. لازمه ی چنین کاندیدایی، آگاهی بر «ندانستن» است.
گاهی هم مصاحبه گر حرفه ای صفات و ویژگی های نشان دهنده ی صداقت و درستکاری را دنبال می کند و مصاحبه شونده به خیال خود پاسخی داده و از مهلکه گریخته است. غافل از اینکه مصاحبه گر به انتظار شنیدن پاسخ بسیار مشکل «نمی دانم» بوده. این پاسخ همچنین می تواند این امکان را فراهم آورد که زمان بیشتری از مصاحبه استخدامی صرف موضوعاتی شود که کاندیدا آنها را به درستی و عمیق می داند و در آن حیطه توانمند است.
مطالب و یادداشت های مرتبط با مصاحبه استخدامی:
هشت راه حل آسان برای پذیرفته شدن در مصاحبه استخدامی
آیا در مصاحبه استخدامی دنبال ابرمرد می گردیم؟
مطالب و مقالات مشابه:
- اکتساب استعدادها
- چگونه کاترپیلار، جنرال میلز و شلومبرژه استعدادهای مناسب را پیدا می کنند؟
- گامهای اجرای آموزش بر اساس شایستگی (CBT)
- سه نکته ای که زمان استخدام فرد مخالفتان باید به دنبال آن باشید
- مذاکره و گفتوگو درباره دستمزد در مصاحبه شغلی
- هشت راه حل آسان برای پذیرفته شدن در مصاحبه استخدامی
- آیا در مصاحبه استخدامی دنبال ابرمرد می گردیم؟
- دشواریهای جذب و نگهداشت استعدادها در بازار کار امروز
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.
Your means of describing all in this article is
actually fastidious, all be capable of without difficulty understand it, Thanks a lot.