مربی گری ( کوچینگ ): دیدن، گفتن، انجام
مربی گری یا آنچه که امروزه بدون توجه به غنای زبان فارسی، کوچینگ هم نامیده می شود، برای اثرگذاری باید ظرافت هایی را رعایت کند.
یک کارآفرین، احتمالاً تاکنون تمام توصیه های ساده که می توانست هضم کند مانند “برجریان نقدینگی نظارت کن.” و اینکه “از غریزه پیروی کن” را شنیده.
و همچنین با توصیه های پیچیده هم نظیر “یک تجزیه و تحلیل مردم شناسی از بازار هدف. برای آگاهی از فرضیات برنامه ریزی تجاری انجام بده” نیز برخورد کرده است.
اما آنچه که همه می خواهند یعنی یک برنامه و راه حل سهل و مشکل گشا و چیزی است که یک مربی حرفه ای می تواند به او ارائه دهد.
مربی گری و هدایت سه پایه و ستون اساسی و اصلی دارد.
پایه اول “دیدن” است.
مربی گری به افراد کمک می کند که مشکلات موجود را به شکل متفاوتی ببینند و یا اینکه تشخیص دهند که چه موقع در جهت موافق با اهداف حرکت نمی کنند. زمانی که یک کارآفرین این موارد را در خود دید، به عبارت جادویی “بالاخره یافتم” دست یافته است.
این یک عبارت همانند “آهان!” و “وه!” است که شما در موارد متعددی از افرادی که هدایت می کنید، می شنوید. این عبارت نشانه ای از این است که انگار دنیا تنها برای آنان تغییر کرده است و اینکه آنها راهی را برای خروج از مشکلی که پیش آمده، پیدا کرده اند.
پایه دوم “گفتن” است.
در طی هزاران سال، افراد آموخته اند که اگر بتوانی کسی را واداری که کاری را که در حال انجامش هست. را توصیف کند، وی ترجیح می دهد که از آن به بعد همان کار را دنبال کند. در طی فراگرد مربی گری، معمولاً افراد زمانی که تنها به بینشی دست یابند . که عبارتی نظیر “بالاخره یافتم” را به زبان بیاورند، . کارها را بر اساس این بینش انجام نخواهند داد، مگر اینکه مربی آنان را به توضیح مفصل هدف کاملاً گویا دربرگیرنده اینکه. دقیقاً چه کاری را در چه زمانی انجام خواهند داد، راهنمایی کند.
پایه سوم نیز “انجام دادن” است.
معمولاً حتی موقعی که افراد می گویند. که کاری را انجام خواهند داد، آن را به انجام نخواهند رساند. مربی آنها را بر اساس چیزهایی که می گویند، قابل ارزیابی می کند. این فرد احتمالاً نتواند به طور کامل به اهداف معین شده دست یابد. بنابراین یک مربی پیشرفت وی را در این جهت پی گیری کرده. و به او کمک خواهد کرد که چطور می تواند تاثیرگذار باشد. و چطور می تواند بی اثر بماند. آنگاه فرآگرد دوباره شروع خواهد گردید.
مربی گری، کوچینگ، مربیگری : (آموزش منابع انسانی و مشاوره منابع انسانی و ارائه شرح شغل و شناسنامه شغلی، آنالیز شغل، ارزیابی شغل، جبران خدمت و مزایا )
۹ فعالیت اساسی برای مدیریت مؤثر دورکاری
شناسنامه و شرح شغل مدیر منابع انسانی (۰۰-۳۰۴۰-۱۱)
دسته بندی واحدهای عملکردی در خصوص میزان چابکی
مصاحبه با دیو اولریش – رهبران مواظب افرادشان در این همه گیری باشند
نسخه ی به روز از منابع انسانی شرکت یار (HRBP 2.0)
میزان حمایت شرکت های ایرانی از کارراهه
حمایتهای کارراهه ای از کارکنان
روند مدیریت استعدادها طبق گزارش مرسر
مطالب و مقالات مشابه:
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.