افراد حرفه ای و کسانی که می خواهند یک مسیر و کارراهه شغلی حرفه ای را در سطوح مختلف دنبال کنند، لازم دارند به این مسیر به درستی فکر کنند تا آن را به درستی برنامه ریزی و طی کنند.
تلاش های تصادفی در کارراهه شغلی می تواند فرد را از رسیدن به پتانسیل هایش بازدارد. دانستن نحوه برنامه ریزی این مسیر برای متخصصان منابع انسانی ضروری است.
تلاش های افراد جویای مسیر حرفه ای باید به سمت توانایی ها و شایستگی های متناسب سوق پیدا کند. سازمان هایی هم که به دنبال جذب و توسعه ی افراد مبتدی ولی با پتانسیل بالا هستند، نیاز دارند که برای این مسیر برنامه ریزی کنند تا یک بازی برد – برد را هدایت کنند.
فعالیت هایی که افراد با سطوح توانایی مختلف در کارراهه باید روی آن تمرکز کنند، با افزایش تجربیات و توانمندی ها متفاوت خواهد شد. در ادامه برخی از مهم ترین فعالیت ها در سطوح مختلف کارراهه لیست شده است.
تازه واردان در کارراهه
این افراد لازم دارند پس از فراغت از تحصیل، تلاش کنند خودشان و علائق شان و پتانسیل هایی که دارند را بهتر بشناسند تا خود را به دست امواج شانس و تصادف نسپارند. بدین ترتیب می توانند در موقعیت مناسب آنها را بیان کنند و هدف های شغلی شان را بر اساس این سه مورد بنیان نهند.
استفاده از موقعیت های کارورزی می تواند در آینده بسیار کارگشا باشد. حتا اگر دستمزد کافی پرداخت نشود. همزمان گوشه ی چشمی هم به بازار کار و نیازمندی های آن داشته باشند.
افراد مبتدی در کارراهه شغلی
تازه کارها باید بتوانند مشاغل و صنایعی را که به آن علاقه دارند و با توانایی هایشان همسو است را نشان کنند تا جستجوی شغلی و یا درخواست جابه جایی را در این راستا هدفمند کنند.
صحبت با افراد متخصص در حیطه ای که هستند و مشورت گرفتن می تواند برنامه یزی را واقع گرایانه کند. درک موقعیت و وقت افرادی که در سطوح بالای حرفه ای هستند و انتخاب کانال ارتباطی مناسب، در موفقیت این تعامل تأثیرگذار است.
افراد کاربلد
کسانی که به دنیای حرفه ای قدم گذاشته اند، باید تحلیل واقع بینانه ای از شایستگی های خود داشته و کمبودهای مهارتی و شایستگی خود را با دقت شناسایی کنند. به روز نگه داشتن رزومه با مهرات هایی که اخیراً کسب شده اند و درج فرصت های یادگیری و تجربه که استفاده شده اند یک عامل مهم برای موفقیت است.
نترسیدن از تغییر و ترک کارفرمایانی که به توسعه ی افراد بها نمی دهند یا مدیرانی که در به کارگیری شایستگی های جدید افراد تعلل می کنند حق افراد حرفه ای است.
مطالب و مقالات مشابه:
- میزان حمایت شرکت های ایرانی از کارراهه
- زحمات برنامه ریزی و انتخاب نادرست کارراهه ی شغلی
- اجزای اساسی فرآیند طراحی برنامه کارراهه شغلی
- کارراهه به مثابه صخره نوردی
- دوره کاربردی آموزش منابع انسانی جامع و پایه ای با رویکردهای نوین جهانی
- بهبود جانشینی به جای برنامه ریزی جانشینی
- مسئول کارراهه شغلی خود باشید
- شرکت های برتر در کارراهه شغلی
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.