درسی از آشپزی برای پروژه های بهبود

اجرای پروژه های بهبود مدیریتی و استقرار مدلهایی که از بهینه کاوی نمونه های موفق حاصل می شوند،

مخصوصاً در حیطه مدیریت منابع انسانی غالباً زمان بر هستند ( پروژه بهبود)

و دستیابی به نتایج مطلوب، اگر مدل، متد و روش مناسبی انتخاب شده باشد؛ آمادگی و بستر پذیرش تغییر هم موجود باشد، محتاج دقت و توجه و مراقبت بالایی است.

قابل پیش بینی است. که عجله کردن در برنامه ریزی این دسته از پروژه ها، نتایج درخوری به دست ندهد.

همانطور که یک آشپز ماهر با یک دستور پخت خواستنی، زمان زیادی برای آماده کردن ملزومات و سپس پخت و آماده ی سرو نمودن غذا صرف می کند.

اگر از آشپز ماهر غذایی آنی طلب کنیم. چیزی بیش از نیمرو و املت گیرمان نخواهد آمد؛ از آشپز تحت فشار و اجبار هم، جز غذایی سوخته و یا بی مزه، نمی توان انتظار داشت.

پروژه بهبود :از سوی دیگر، رها کردن پروژه های بهبود به امید نتیجه نهایی هم منطقی نیست. و ممکن است سازمان را به ناکجا آباد بکشاند. پایش مداوم پیشرفت و حصول اطمینان از تطابق با برنامه ها. و انتظارات. در مراحل مختلف اجرا، ابزار خوبی برای محک زدن و احیاناً تغییرات جزئی (Fine Tuning) در روند استقرار هستند. آشپز ماهر از چشیدن و کم و زیاد کردن ادویه و شعله و حتی مواد اولیه غافل نمی ماند!

پروژه های بهبود مدیریتی و استقرار مدلهایی که از بهینه کاوی نمونه های موفق
پروژه های بهبود مدیریتی و استقرار مدلهایی که از بهینه کاوی نمونه های موفق

پروژه بهبود :از سوی دیگر، رها کردن پروژه های بهبود به امید نتیجه نهایی هم منطقی نیست. و ممکن است سازمان را به ناکجا آباد بکشاند. پایش مداوم پیشرفت و حصول اطمینان از تطابق با برنامه ها. و انتظارات. در مراحل مختلف اجرا، ابزار خوبی برای محک زدن و احیاناً تغییرات جزئی (Fine Tuning) در روند استقرار هستند. آشپز ماهر از چشیدن و کم و زیاد کردن ادویه و شعله و حتی مواد اولیه غافل نمی ماند!

آشپز ماهر از چشیدن و کم و زیاد کردن ادویه و شعله و حتی مواد اولیه غافل نمی ماند!

پروژه بهسازی

مطالب و یادداشت های مرتبط:

نقش ها و مسئولیت ها در تغییر سازمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to top