توسعه و تقویت مشاغل
یافته های پژوهش های اخیر، «مشاغل تقویت شده» را به سازمان ها توصیه می کنند و به طور جدی می خواهد تا به توسعه و تقویت مشاغل بپردازند.
این تحقیقات* نشان می دهند که چارچوب پویای یادگیری برای مدیریت با هدف تقویت عملکرد کارکنان با درنظر گرفتن چالش های موجود در تکنولوژی و فضای کسب و کار و مشتریان، ضروری است.
دیگر نمی توان به شرح وظایفی بسنده کرد که اسلوب و روش مشخصی ندارند و نمی توانند تضمین کنند که تمام موارد مهم شغلی مرور شده و انتخاب شده اند.
در حال حاضر هرچند خروجی های معمول مشاغل همچنان موضوع مهمی هستند، ولی به توسعه گسترده ای در ترکیب با سیستم های سازمانی برای ارتقای انگیزش کارکنان در راستای عملکرد بهتر احتیاج است.
کارکنان نسل جدید انتظار توسعه ی فردی دارند و علاقه دارند که نتایج به روشنی از آنها خواسته شود و برای انجام کارها آزادی عمل کافی داشته باشند. تحمل سرپرستی که می خواهد تمامی وظایف جزئی، همان طور که خودشان می دانند و همیشه انجام می شده، از توان نیروی کار جدید خارج است.
آنها می خواهند که راه های نرفته و روش های به کار گرفته نشده را به کار گیرند. چون باور دارند که راه های موجود تنها به نتایج فعلی منجر می شوند و نمی تواند نتیجه ای بالاتر به ارمغان آورد.
علاوه بر این، آزمودن راه های مختلف و به کار گیری خلاقیت ها در انجام مسئولیت ها می تواند آنها را کارآزموده و زبده کند. همان چیزی که آنها از برنامه ی توسعه ی فردی انتظار دارند.
در دوره ی آنالیز مشاغل برای تهیه ی شناسنامه های شغلی با روش هی گروپ به روشی سیستماتیک برای تقویت مشاغل همسو با الزامات فضای کسب و کار و ترجیحات و اولویت های کارکنان می پردازیم.
مطالب و یادداشت های مرتبط:
دوره آنالیز شغل و تهیه شناسنامه شغل به روش هی گروپ
شرح شغل هی گروپ و شناسنامه شغل
کار معنی دار و شغل معنی دار، خواسته ی بنیادی کارجویان
تجزیه و تحلیل شغل و محتوای شرح مشاغل انعطاف پذیر
Ref: * Garg, P. and Rastogi, R. (2006), “New model of job design: motivating employees’ performance”, Journal of Management Development, Vol. 25 No. 6, pp. 572–587
مطالب و مقالات مشابه:
- دوره آنالیز شغل و تهیه شناسنامه شغل به روش هی گروپ
- مسئولیت های کلیدی در شناسنامه شغلی هی گروپ
- ویژگی های یک شغل و کار جذاب
- طراحی شغل؛ سازماندهی و نتایج
- روند تجزیه و تحلیل شغل در سازماندهی منابع انسانی — از تیلور تا هی گروپ
- شرح وظایف یا شناسنامه شغل؛ کدام مناسب تر است
- نگارش شرح شغل و شناسنامه مشاغل
- ویژگی های روش هی گروپ در مقایسه با سایر روش ها
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.