ویرایش محتوا

مدیریت چابک برای مقابله با تأخیر

نداشتن مدیریت چابک و طول کشیدن و تأخیر در تصمیم گیری در بسیاری از مواقع توجیه منطقی ندارد!

این ضعف مدیریت چابک منجر به بسیاری از شکستها می شود!

مطمئنم تاکنون در موقعیتهایی بوده اید که به روشنی می دانید یک گزینه مناسب است و تصمیم باید گرفته شود تا فعالیتی انجام شود.

ولی به دلایل مختلف، تصمیم گیری به عقب می افتد. تا جایی که حتی زمان اجرا، دیگر کارآیی مورد انتظار را ندارد و اشتیاقی بر نمی انگیزد.

مدیریت چابک

در این مواقع ممکن است جلسات مختلفی گرفته شود، اطلاعات اضافی جمع آوری شود و از موضوع از جنبه های مختلف تحلیل شود.

و یا حتی افراد غیرمرتبط نیز به اظهارنظر دعوت شوند. اگر کمی عمیق شویم، ناخودآگاه تصمیم گیرندگان می خواهند از تصمیم گیری بگریزند.

و یا افراد دیگری را هم به مسئولین تصمیم و پیامدهای آن اضافه کنند. این “افراد دیگر” گاهی تا بالاترین مقام اجرایی سازمان بالا می رود.

مدیریت چابک

پیامدهای عقب انداختن

عقب افتادن تصمیم گیری و گاهی ترس از واکنش یا ابهام درمورد سطح اختیارات، همانند وقتی است که به فرزندمان قول جایزه داده ایم. ولی در زمان مناسب کار وعده داده شده را برایش انجام نمی دهیم، دیگر خوشحالیش را بر نمی انگیزد.

مدیریت چابک

یک سیستم قابل اتکا هم باید توانا به برآورد پیوسته ی محیط فعالیت و شناسایی و ارزیابی دائمی موقعیتها باشد. بتواند گامهای نادرست را اصلاح کرده و اشتباهات و سو استفاده را خیلی زود کشف کند و با مدیریت چابک و چابکی نسبت به آن واکنش نشان دهد.

مدیریت چابک

مدیریت چابک

این وضعیت  روی نخواهد داد، مگر اینکه قدرت و اختیار تصمیم گیری را به همان جای درستی که باید باشد، برگردانیم. سیستمهایی که این ویژگی ها را دارند، در ادبیات مدیریت، چابک(Agile)  نامیده شده اند. این روش با توجه به اهمیت سرعت در واکنش به تغییرات، از تکنیکهای تولید و ارائه نرم افزار برگرفته شده است.

دانلود فایل صوتی لایه زدایی برای چابکی سازمان

یادداشت: منابع انسانی چابک

یادداشت: مدیریت عملکرد چابک کارکنان

پوستر: تفاوتهای مدیریت عملکرد چابک با سنتی

ماتریس دسته بندی واحدهای عملکردی بر اساس چابکی

ویژگی‌های خاص کارگاه‌های آموزشی رایان راهبرد چیست؟

کارگاه‌های رایان راهبرد بر اساس مدل‌ها و روش‌های روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شده‌اند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارت‌ها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد می‌کنند تا در موقعیت‌های شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.

رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟

رایان راهبرد تأکید زیادی به درونی‌سازی متدهای به کار گرفته‌شده در سازمان‌ها دارد. به طوری که تمامی پروژه‌های مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز می‌شوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و می‌تواند خود، به‌روز‌رسانی‌ها را متناسب با تغییرات پیش برد.

مطالب و یادداشت‌های وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگی‌هایی دارد؟

کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامه‌نگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشت‌هایی که در وب سایت منتشر می‌شوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمه‌ای از روندها و سیگنال‌های موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to top
error: این محتوا محافظت شده است