در مورد ازخودگذشتگی صحبت زیاد شده است؛ همین موضوع ممکن است باعث لوث شدن آن در ذهن عموم هم شده باشد. برخلاف جذابیتی که این مفهوم دارد، توجه شایسته ای به آن نشده است.
اگر به ذهن مان هم رجوع کنیم، بعید نیست که تصاویری از گذشته های دور را به خاطر بیاوریم! آیا این لغت و مفهوم تنها به گذشته تعلق دارد یا امروز هم به آن توجه می شود؟
از خودگذشتگی (Selflessness) که به معنی درنظر گرفتن منافع جمعی و اولویت دادن به این منافع برای موفقیت یک فعالیت جمعی است، در ادبیات مدیریت منابع انسانی امروزی هم به عنوان یک شایستگی به ویژه برای مدیران تعریف شده است.
تمایل به خیر جمعی و ترجیح موفقیت فعالیت های گروهی نظیر کارهایی که در سازمان انجام می شود به تمایلات فردی، یک تضمین برای به نتیجه رسیدن برنامه هاست.
این شایستگی موقعی که سازمان از نوع خدمات رسان و عمومی باشد، بسیار برجسته تر و حیاتی می شود. این ایده در مقابل ویژگی پی گیری مطلوبیت نهایی است که بر اساس آن فرد گزینه هایی را انتخاب می کند تا منفعت فردی خودش را بهینه کند.
به عنوان مدیر و کارشناس منابع انسانی، چقدر به این شایستگی توجه می کنیم و در استخدام مدیران و رهبران تیم ها این شایستگی را درنظر می گیریم و در سوابق فرد اثری از این ویژگی جستجو می کنیم؟
نظر شما چیست؟ در قسمت دیدگاه ها برای ما بنویسید.
مطالب و یادداشت های مرتبط:
آنچه که یک کارشناس منابع انسانی باید بداند ( شایستگی ها; آموزش منابع انسانی )
کانون ارزیابی در مدیریت منابع انسانی استخدام
سیگنال ها و نویزها؛ شایستگی مهم مدیران
مدیران غیر منابع انسانی : آشنایی با مدل یکپارچه مدیریت منابع انسانی
انتظارات و ساز و کار مدیریت عملکرد کارکنان
نفوذ مثبت؛ مرز باریک بین سلطه و تأثیرگذاری رهبران
روندهای کسب و کار تا سال ۲۰۳۰ به گزارش هی گروپ
مطالب و مقالات مشابه:
- اتومبیل استخدام کننده؛ نوآوری ولوو
- احمق دوست داشتنی یا توانمند ناخوشایند
- فواید دانستن مزاج در محیط کار
- مفهوم مزاج از دیدگاه حکمای قدیم و اثر شغل بر افراد
- ارتباط مزاج با منابع انسانی و شغل و آشنایی با آن
- نقش مزاج کارکنان در جذب شایسته و مدیریت عملکرد منابع انسانی
- آموزش تشخیص مزاج در کارمندان و هنگام مصاحبه شغلی (قسمت ۱)
- لزوم توجه به طب سنتی در مدیریت منابع انسانی
ویژگیهای خاص کارگاههای آموزشی رایان راهبرد چیست؟
کارگاههای رایان راهبرد بر اساس مدلها و روشهای روز دنیا و با رویکرد ایجاد مهارت تخصصی تدارک دیده شدهاند و یادگیری انجام موضوع آموزش پس از مشارکت فعال تضمین شده است. این مهارتها برای مدیران و متخصصان منابع انسانی یک مزیت رقابتی ایجاد میکنند تا در موقعیتهای شغلی مناسبی در این حرفه قرار گیرند.
رویکرد رایان راهبرد در ارائۀ خدمات مشاوره منابع انسانی چگونه است؟
رایان راهبرد تأکید زیادی به درونیسازی متدهای به کار گرفتهشده در سازمانها دارد. به طوری که تمامی پروژههای مشاوره پس از آموزش به ذینفعان و متولیان منابع انسانی سازمان آغاز میشوند. بدین ترتیب اجرا با آگاهی از دورنما و تسلط بر تکنیک همراه خواهد بود. سازمان نیز در آینده وابسته به مشاور نبوده و میتواند خود، بهروزرسانیها را متناسب با تغییرات پیش برد.
مطالب و یادداشتهای وب سایت رایان راهبرد چابک چه ویژگیهایی دارد؟
کادر تحریریه رایان راهبرد چابک متشکل از متخصصان منابع انسانی با تسلط بر روزنامهنگاری است و متفاوت با فعالان دیجیتال مارکتینگ فعال در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به کیفیت محتوا وفادارند. مطالب و یادداشتهایی که در وب سایت منتشر میشوند، عمدتاً محتوای تولیدی و یا ترجمهای از روندها و سیگنالهای موجود در فضای جهانی منابع انسانی است که خاص رایان راهبرد است. این محتواها برای اولین بار به زبان فارسی منتشر میشوند.